Escola de qualitat, en un indret privilegiat

REDIRECCIÓ A LA NOVA PÀGINA WEB

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

Sereu redirigits al nou lloc en 0 segons. Feu clic aquí per cancel·lar la redirecció.

Benvinguts a la vostra escola

dijous, 9 de setembre del 2021

CONVOCATÒRIA SETEMBRE AJUTS MENJADOR

 

CONVOCATÒRIA SETEMBRE AJUTS MENJADOR CURS 2021-2022

 

Benvolgudes famílies, 

 

El proper dia 6 de setembre s’obre el segon  termini per sol·licitar ajuts de menjador per a l'alumnat de P3 a 4t d'ESO escolaritzat en centres públics i concertats.

Període de sol·licituds de setembre: entre el 6 i el 17 de setembre, ambdós inclosos. El termini per presentar les sol·licituds signades al centre amb documentació, si s’escau, serà fins el 22 de setembre. Un cop finalitzat el període de juny i setembre, s’aniran establint períodes oberts, per a noves peticions i per situacions sobrevingudes.

Informació necessària per omplir la sol·licitud

· DNI / NIE / Passaport de tots els membres de la unitat familiar majors de 14 anys. És un camp obligatori, sense aquesta informació no podrà emplenar la sol·licitud.

 · Dades personals (nom, cognoms, domicili ...)

· Correu electrònic i telèfon mòbil són camps obligatoris.

· Número d’IDALU, que també és un camp obligatori.

· Font dels ingressos, en cas d’estar donat d’alta en el Règim especial de Persones Treballadores de la Llar o ser beneficiari d’una Renda Garantida de Ciutadania (RGC). 

Com fer la presentació de la sol·licitud telemàtica?

S’ha d’omplir degudament una sol·licitud telemàtica, disponible a la pàgina web del Consorci d’Educació de Barcelona www.edubcn.cat. Aquesta sol·licitud es pot omplir des de qualsevol dispositiu. Un cop emplenada i enviada la sol·licitud, es generarà un resguard que caldrà signar i lliurar al centre. També caldrà adjuntar la documentació, en el cas que sigui necessària. Després de complimentar la sol·licitud, rebreu un codi de petició en el correu electrònic que hagi informat, que servirà per modificar la petició o bé, si no ho heu fet abans, imprimir-la de nou.

Trobareu el formulari i el full informatiu de la convocatòria 2021-2022 a l’enllaç:

https://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/ajuts_beques_i_subvencions/ajuts_de_menjador_escolar